Winkel

Poools

Vanuit een monumentaal klooster te midden van de uiterwaarden ontwerpt een enthousiast team de Poools collecties. Onze collecties kenmerken zich door de vrouwelijke en stoere styling.

Angels

Hoogwaardig materiaal, unieke weeftechnologie en nauwkeurig snijden maken het mogelijk en creëren een spijkerbroek die door dik en dun gaat met iedereen.

Bloomings

Deze elegante en zelfverzekerde vrouw, leeftijdloos in haar doen en laten, staat volop in het leven en kleedt zich hier naar. Het juiste gevoel is belangrijk, zodat zij zich comfortabel en zeker voelt en dit ook zal uitstralen.

Emotions

Een tijdloze stijl, met oog voor de trends van deze tijd. Dit wordt vertaald in hoogwaardig Knitwear, Jersey en blouses. Gestyled met luxe shawls. Fijne garens als cashmere, merino, mohaire, zijde, katoen en linnen zorgen voor een stijlvolle en comfortabele draagbare collectie.

Janzen

Janzen is ontstaan uit onze liefde voor reizen. Tijdens een bezoek aan Grasse, in het zuiden van Frankrijk, ontstond het idee van het ‘alledaags maken van niet-alledaagse rijkdom’.

Signe Nature

Vrucht van de verbeelding van de familie Meeckers, het merk Signe Nature werd geboren aan het begin van de jaren 2000. Signe Nature is een Belgisch merk en het resultaat van tientallen jaren ervaring in de mode- en textieldistributiesector (1937).

Nomi

Shape het en show het: jouw lichaam is een streling voor het oog! Daarom hebben we ontelbare uren aan onze tekentafel gezeten, samen met vele studies en fouten, om een shapewear product te ontwerpen dat ECHT comfortabel voelt. Dat klinkt misschien als fantasie voor elke vrouw die regelmatig shapewear draagt. En toch… vergis je niet! Shapeware is meer dan alleen een gevoelig, rekbaar stukje stof met een vormgevende tailleband. Onze Nomi shapewear bewijst het, duizenden vrouwen steunen het.